Goede Daad nr. 117

Op Koningsdag wilde ik meer liefde en goede vibes verspreiden! Daarom bedacht ik het volgende plan: ik wilde mensen een oranje tompouce aanbieden, MITS ze iets konden noemen dat ze waardeerden aan degene met wie zij Koningsdag doorbrachten. Het mocht werkelijk over alles gaan, maar hoe persoonlijker, hoe leuker natuurlijk. Er is natuurlijk niets mis met: “Ik vind je zonnebril vet,” maar dingen als: “ik waardeer je eerlijkheid en hoeveel lef je hebt,” blijven toch meer hangen! ;)\r\n\r\nEerlijk is eerlijk: het blijft spannend om zomaar op mensen af te stappen, óók op Koningsdag. ‘tViel me wederom op dat mensen in eerste instantie sceptisch zijn, en denken dat je hen iets probeert aan te smeren. Pas wanneer duidelijk werd dat ik echt niets probeerde te verkopen, klaarden hun gezichten op en stonden ze open voor de opdracht.\r\n\r\nDeze awesome mensen namen een tompouce aan en verspreidden de liefde.\r\n\r\n[I’ll continue in English so all the people involved are able to read this as well. I asked permission to use these pictures and stories. However, if you’re on one of these and you feel uncomfortable, let me know, i’ll take the picture down!]\r\n\r\n \r\n\r\nkingsday1\r\n

\r\n

“I love her cakes.”\r\n- “You always say that!”

\r\n

\r\n2\r\n

\r\n

“We’ve been friends for over 27 years… it’s been great having you as a friend”\r\n- “What i love about you is that you know when to talk, and when not to talk…\r\nIt’s a rare thing to find someone you can sit comfortably with in silence”.

\r\n

\r\n

3

\r\n\r\n

\r\n

“She is a strong independent person and actually… she inspired me to move here!”\r\n(Do you think she knows that?) “I dunno… did you know?”\r\n- “No i never knew!”

\r\n

\r\n4\r\n

\r\n

“We call each other asshole or pretend to fight all the time, but\r\ni know that if i really need him, he will be there to support me”.

\r\n

\r\n5\r\n

\r\n

“So I say the things i love about her? I need two whole days for that…\r\nShe’s my favorite waste of time”.

\r\n 

\r\n \r\n\r\n6\r\n

\r\n

“Wat ik leuk vind aan ons is dat wij zo’n samengestelde groep zijn\r\nwaarin iedereen wel iets van elkaar is”.

\r\n

\r\nIMG_2420\r\n

\r\n

“De eerste keer dat ik jou zag vond ik je meteen een supertoffe gozer.\r\nJe bent heel erg oprecht volgens mij.. en je bent fakking grappig, maar echt!”

\r\n

\r\n

IMG_2421

\r\n\r\n

\r\n

“Hij is gewoon het allerliefste vriendje”.

\r\n

\r\nIMG_2419\r\n

\r\n

“Zonder jou in mijn leven zou ik niet weten waar ik nu zou zijn”.

\r\n

\r\n

Thanks you guys, for sharing your stories with us and for spreading the love! Happy Kingsday!

\r\nxoxo Malou